loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 540
سه شنبه 5 اسفند 1398 زمان : 19:21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

به منظور تهیه سالاد کلم قرمز برای شش الی هشت نفر، به حدود سی الی چهل و پنج دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج داریم.

مواد لازم

کاهو ۵۰۰ گرم

مغز کاهو ۲ عدد

کلم سفید ۵۰۰ گرم

کلم قرمز ۵۰۰ گرم

هویج ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم

خیار ۵۰۰ گرم

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

طرز تهیه سالاد کلم قرمز

نکته: برخی در سالاد کلم قرمز ( red cabbage salad) از ذرت، نخودفرنگی و خیار نیز استفاده می‌کنند. اگر از ذرت و نخودفرنگی کنسروی استفاده نمی‌کنید باید ابتدا آن‌ها بپزید. برای این منظور هر کدام را در یک ظرف جداگانه بریزید و مقداری آب به آن‌ها اضافه کنید تا سطح مواد را پوشاند، سپس روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا به آرامی‌بپزند.

دستور تهیه سالاد کلم قرمز

هویج را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید، می‌توانید برای اینکار از چرخ‌های خلال زن نیز استفاده کنید.

کاهو، کلم سفید و کلم قرمز را به صورت رشته‌های نازک برش بزنید.

مغز کاهو را نیز به صورت خلال برش بزنید.

گوجه فرنگی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و سپس از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

توجه داشته باشید که مواد را جداگانه خرد کرده و بایکدیگر مخلوط نکنید. برای سس این سالاد می‌توانید از مخلوط نصف پیمانه سرکه، یک پیمانه روغن زیتون و مقدار کمی‌نمک و فلفل استفاده کنید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 23
  • بازدید کننده امروز : 16
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 40
  • بازدید ماه : 236
  • بازدید سال : 815
  • بازدید کلی : 32778
  • کدهای اختصاصی