خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که میتوان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا میدهد. این غذا را با دستور پخت زیر میتوانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم
- 500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
- 1 کیلوگرم اسفناج
- 250 گرم آلو
- روغن
- 4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
- آبغوره یا آبلیمو
- نمک و فلفل

دستور العمل
- گوشت را تکهتکه میکنیم و میشوییم و با 3 تا 4 قاشق پیاز سرخ کرده و 2 تا 3 لیوان آب در ظرفی میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد.
- اسفناج را بعد از تمیز کردن و شستن کمیدرشتتر خرد میکنیم و در نهایت با روغن کمیسرخ میکنیم.
- توجه داشته باشید که سرخ کردن تا جایی ادامه یابد که کمیآب اسفناج کشیده شود.
- سپس آلو را میشوییم و سبزی و آلو را با کمینمک و فلفل داخل گوشت میریزیم و میگذاریم خورشت چند جوش که بزند و روغن بیفتد.
- در این مرحله میتوانید خورشت آلو اسفناجرا در ظرف کشید.
- این خورشت را میتوان بدون آلو نیز تهیه کرد، در اینصورت کمیآبغوره یا آبلیمو یا گرد غوره به خورشت اضافه کنید.