loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که می‌توان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش...

بازدید : 553
پنجشنبه 14 اسفند 1398 زمان : 19:02
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که می‌توان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا می‌دهد. این غذا را با دستور پخت زیر می‌توانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم

  • 500 گرم ماهیچه بدون استخوان یا 750 گرم گوشت با استخوان
  • 1 کیلوگرم اسفناج
  • 250 گرم آلو
  • روغن
  • 4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
  • آبغوره یا آبلیمو
  • نمک و فلفل
آشپزی و خواص خوراکی‌ها
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

دستور العمل‌

  • گوشت را تکه‌تکه می‌کنیم و می‌شوییم و با 3 تا 4 قاشق پیاز سرخ کرده و 2 تا 3 لیوان آب در ظرفی می‌ریزیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد.
  • اسفناج را بعد از تمیز کردن و شستن کمی‌درشت‌تر خرد می‌کنیم و در نهایت با روغن کمی‌سرخ می‌کنیم.
  • توجه داشته باشید که سرخ کردن تا جایی ادامه یابد که کمی‌آب اسفناج کشیده شود.
  • سپس آلو را می‌شوییم و سبزی و آلو را با کمی‌نمک و فلفل داخل گوشت می‌ریزیم و می‌گذاریم خورشت چند جوش که بزند و روغن بیفتد.
  • در این مرحله می‌توانید خورشت آلو اسفناجرا در ظرف کشید.
  • این خورشت را می‌توان بدون آلو نیز تهیه کرد، در اینصورت کمی‌آبغوره یا آبلیمو یا گرد غوره به خورشت اضافه کنید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 57
  • بازدید کننده امروز : 33
  • باردید دیروز : 40
  • بازدید کننده دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 133
  • بازدید ماه : 226
  • بازدید سال : 1121
  • بازدید کلی : 33084
  • کدهای اختصاصی