loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 2193
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 8:08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

میرزاقاسمی‌یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای تهیه میرزاقاسمی‌( mirza ghasemi) عبارتنداز: بادمجان، گوجه‌فرنگی، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه. برای تهیهٔ میرزاقاسمی‌باید بادمجان‌ها را تنوری (کبابی) کرده، سپس در آب سرد قرار دهید تاپوست آن به راحتی کنده شود و گوشت کباب شده آن به پوست نچسبد.

حال آن‌ها را خوب بکوبید؛ سپس سیر کوبیده شده را به همراه بادمجان‌ها و مقداری زردچوبه کمی‌تفت دهید و در این‌جا گوجه فرنگی رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و حرارت را ادامه دهید تا آب بادمجان‌ها کاملا گرفته شود. در مرحلهٔ بعد تخم‌مرغ‌ها را شکسته و با بادمجان‌ها مخلوط نمایید؛ همچنین نمک و ادویه‌جات را به دلخواه به غذا اضافه کنید. حالا طرز تهیه میرزا قاسمیرا مشاهده کنید.

مواد لازم

  • 8 تا 10 عدد بادمجان متوسط
  • 1 بوته سیر
  • 200 گرم روغن
  • 4 تا 5 عدد تخم مرغ
  • 1 تا 2 عدد گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

طرز تهیه میرزا قاسمی

دستور العمل‌

  • بادمجان‌ها را روی آتش یا داخل فر کبابی می‌کنیم.
  • کبابی کردن را تا حدی ادامه دهید که بادمجان پخته شود.
  • سپس پوست بادمجان‌ها را بگیرید.
  • سر بادمجان را حتما بگیرید همچنین اگر بادمجان‌ها تخم داشت، تخم آن‌ها را جدا کنید.
  • سپس بادمجان‌ها را ساطوری می‌کنیم، سپس گوجه فرنگی را در آبجوش می‌اندازیم و پوست آنرا می‌گیریم و ریز خرد می‌کنیم.
  • در این مرحله سیر را می‌کوبیم تا نرم شود، روغن را در تابه که بهتر است لعابی باشد می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود و سیر کوبیده شده را در روغن تفت می‌دهیم.
  • در این مرحله گوجه فرنگی و بادمجان را در تابه می‌ریزیم و کمی‌سرخ می‌کنیم، تا جایی که آب آن کاملا کشیده شود و روغن بیفتد.
  • سپس کمی‌نمک و فلفل به آن می‌زنیم و بعد مایه را در یک طرف تابه می‌ریزیم، تخم مرغ‌ها را در یک ظرف می‌شکنیم و با کمی‌نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و در طرف خالی تابه می‌ریزیم.
  • اجازه می‌دهیم تخم مرغ ببندد و کمی‌سرخ شود.
  • بعد از اینکه تخم مرغ‌ها بسته شد آن را با بادمجان و گوجه فرنگی مخلوط می‌کنیم.
  • اکنون میرزا قاسمی‌آماده است و آن را در دیس می‌کشیم و اطراف آن را با گوجه فرنگی حلقه‌ای تزیین می‌کنیم.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 20
  • بازدید ماه : 216
  • بازدید سال : 795
  • بازدید کلی : 32758
  • کدهای اختصاصی