loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 267
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 1:32

مارمالاد نوعی فرآورده کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولا عاملی مانند ژلاتین برای ژله‌‌‌ای شدن به آن اضافه می‌کنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق می‌شود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات، زرد آلو، هلو، شلیل و … است.

دانلود کتاب راز موفقیت آنتونی رابینز
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 38
  • بازدید کننده امروز : 16
  • باردید دیروز : 58
  • بازدید کننده دیروز : 33
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 408
  • بازدید ماه : 879
  • بازدید سال : 5560
  • بازدید کلی : 24260
  • کدهای اختصاصی