loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 438
سه شنبه 12 اسفند 1398 زمان : 1:46
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

اگر بخواهیم یک غذای شیرازی معروف را به شما معرفی کنیم بدون شک اول از همه به سراغ کلم پلو خواهیم رفت. در تهیه این غذا از برنج، کلمو مقداری گوشت قلقلی استفاده می‌شود. برخی کلم پلوبا گل کلم و یا کلم پلو با کلم سنگی را نیز تهیه می‌کنند. اما یک کلم پلوی شیرازی اصل با کلم قمری و فوت و فن‌های بسیار خاصی تهیه و پخته می‌شود.

مواد لازم

  • 6 پیمانه برنج
  • 1 کیلوگرم کلم
  • 500 گرم شوید، تره، ترخون و ریحان
  • 2 عدد پیاز
  • روغن، نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

مواد لازم برای کوفته ریزه

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 4 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • 1 عدد پیاز
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آشپزی و خواص خوراکی‌ها
طرز تهیه کلم پلو

دستور العمل‌

  • برنج را با مقداری نمک از چند ساعت قبل خیس می‌کنیم.
  • کلم‌ها را شسته و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ می‌کنیم.
  • حین سرخ شدن 2 قاشق آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم.
  • سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خرد می‌کنیم.
  • برنج را با نصف قاشق مرباخوری زردچوبه می‌جوشانیم، آبکش می‌کنیم.
  • سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می‌کنیم.
  • مواد را در قابلم می‌ریزیم و دم می‌کنیم.

طرز تهیه کوفته ریزه

  • پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می‌کنیم.
  • آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم.
  • آن‌ها را به صورت کوفته ریزه در می‌آوریم و سرخ می‌کنیم.
  • پیاز را هم خرد و سرخ می‌کنیم.
  • کوفته‌ها را وسط پلو می‌گذاریم تا همراه پلو دم بکشد.
  • وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می‌کشیم و با پیاز تزیین می‌کنیم.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 18
  • بازدید کننده امروز : 13
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 35
  • بازدید ماه : 231
  • بازدید سال : 810
  • بازدید کلی : 32773
  • کدهای اختصاصی