loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 364
پنجشنبه 14 اسفند 1398 زمان : 19:02

خورشت آلو اسفناج، یکی از انواع خورشت ایرانی است که می‌توان آن را با مرغ و یا گوشت تهیه کرد. سبزی مورد استفاده در طبخ این غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شیرین به این غذا می‌دهد. این غذا را با دستور پخت زیر می‌توانید به سادگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

علت خشکی دهان و راه های درمان
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 47
  • بازدید کننده امروز : 28
  • باردید دیروز : 71
  • بازدید کننده دیروز : 24
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 358
  • بازدید ماه : 829
  • بازدید سال : 5510
  • بازدید کلی : 24210
  • کدهای اختصاصی