loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 377
شنبه 16 اسفند 1398 زمان : 13:22

مرصع پلو یا پلو نگین‌کار که به خاطر مخلفات درخشانی که در آن آمیخته است این نام را گرفته است. این پلو به کمک زرشک، کشمش، مربای پرتقال و انواع خلال پسته و بادام و … طراحی می‌شود از جمله غذاهای مجلسی به حساب می‌آید. این غذا معمولا در مراسم مهمی‌مانند عروسی و مجالس خاص ارایه و سرو می‌شود.

ازدواج از سر دلسوزی
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 56
  • بازدید کننده امروز : 32
  • باردید دیروز : 71
  • بازدید کننده دیروز : 24
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 367
  • بازدید ماه : 838
  • بازدید سال : 5519
  • بازدید کلی : 24219
  • کدهای اختصاصی