سوسیس بندری یا بندری یکی از غذاهای ایرانی است که متعلق به جنوب ایران است. بندری غذایی نیمه فوری به حساب میآید. مواد تشکیلدهنده این غذا شامل سوسیس، سیب زمینی، پیاز، رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل سیاه و ادویهجات مانند ادویه کاری است. سوسیس بندری باید تند و داغ سرو شود. این غذا معمولاً با نان ساندویچی، سس تند و سالاد سرو میشود.
مواد لازم
- 300 گرم سوسیس ترجیحا کوکتل
- 2 عدد سیب زمینی
- 2 عدد پیاز
- زردچوبه به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دستور العمل
- ابتدا سوسیسها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید.
- پیازها را شسته و بعد پوست کندن، به صورت خلالی و یا نگینی خرد کنید.
- البته اگر دوست ندارید پیاز را در این غذا مشاهده کنید، میتوانید آن را رنده کنید.
- سیب زمینیها را شسته و بعد از پوست گرفتن آنها را نگینی خرد کنید.
- یک ماهیتابه لبه بلند انتخاب کرده و درون آن روغن و زردچوبه را ریخته و اجازه دهید تا روغن داغ شود.
- در این مرحله زردچوبه را به خوبی درون روغن تفت دهید.
- در این مرحله پیاز را به روغن اضافه کنید، توجه داشته باشید درجه حرارت گاز ملایم باشد.
- یک تابه دیگر بردارید و بعد از اینکه درون آن روغن ریختید، به درون آن رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
- سعی کنید با تفت دادن رب، خامیآن را بگیرید و مقدار کمیآب جوش به آن اضافه کنید تا به صورت سس درآید.
- سوسیس و سیب زمینی را به صورت جداگانه سرخ کنید.
- هم اکنون پیاز و سیب زمینی را با هم مخلوط کنید و کمیآن را تفت دهید.
- در این مرحله تمام سس تهیه کرده را به همراه سوسیس به مخلوط پیاز و سیب زمینی اضافه کنید.
- برای اینکه طعم سس به غذا وارد شود، درب ماهیتابه را بسته و اجازه دهید بر روی شعله ملایم کمیبپزد.
- هم اکنون سوسیس بندری شما آماده است! نوش جان