loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 487
سه شنبه 5 اسفند 1398 زمان : 19:21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

شاید برایتان جالب باشد بدانید که تنوع غذایی در گیلان از تمام استان‌های کشور بیشتر است. امروز قصد داریم طرز تهیه ترش ترهرا به شما آموزش دهیم که از نظر شهرت دست کمی‌از سایر غذاهای این استان ندارد. پس فرصت را از دست ندهید و طرز پخت این غذا را دنبال کنید.

مواد لازم

  • 500 گرم لوبیا چیتی و عدس (مجموعا)
  • ½ پیمانه آرد برنج
  • 1 کیلوگرم اسفناج
  • 500 گرم سبزی مخلوط (شبت، گشنیز، نعناع و جعفری)
  • 1 تا 2 بوته سیر
  • 3 تا 4 عدد تخم مرغ
  • روغن
  • رب نارنج یا آب نارنج به مقدار لازم

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

طرز تهیه ترش تره خوشمزه

دستور العمل‌

  • حبوبات را به 2 تا 3 قاشق پیاز سرخ کرده و کمی‌نمک و مقداری آب در طرفی می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم کاملا بپزد.
  • سبزی‌های مخلوط را بعد از تمیز کردن ریز خرد می‌کنیم و سیر را را می‌کوبیم و آنرا در 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن کمی‌سرخ می‌کنیم.
  • سپس سبزی خرد شده را درون ظرف سیر ریخته و کمی‌تفت می‌دهیم، باقی مانده روغن را داخل سبزی می‌ریزیم.
  • این مایه را داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم، همچنین اسفناج را بعد از تمیز کردن کمی‌درشت خرد می‌کنیم و داخل مایه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا اسفناج نیز کاملا بپزد.
  • سپس آرد برنج را در کمی‌آب سرد حل می‌کنیم و داخل مایه می‌ریزیم و مرتب به هم می‌زنیم تا آرد برنج گلوله گلوله نشود.
  • این خورشت باید به سفتی یک آش معمولی باشد.
  • بعد از آماده شدن رب نارنج یا آب نارنج را اضافه می‌کنیم و تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و کمی‌نمک می‌زنیم و در اواخر طبخ داخل ترش تره می‌ریزیم و آن را به هم می‌زنیم.
  • تخم مرغ که یکی دو جوش زد، خورشت ترشی تره آماده است.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 27
  • بازدید کننده امروز : 18
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 44
  • بازدید ماه : 240
  • بازدید سال : 819
  • بازدید کلی : 32782
  • کدهای اختصاصی