loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 420
پنجشنبه 21 اسفند 1398 زمان : 22:02

قولنج در کل به دردهای بدون علت و ناشناخته‌ای گفته می‌شود که در قسمت‌های مختلف بدن به وجود می‌آید. سابق بر تعریف کنونی که در مورد قولنج داریم، بیشتر مردم قولنج را عارضه‌ای مخصوص کلیه و روده‌ها می‌دانستند به طوری که برخی از دردهای شدید شکمی‌که عمدتاً دلیل خاصی هم نداشتند، با عنوان قولنج کلیوی شناخته می‌شدند.

5 ماده غذایی برای درمان کبد چرب
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 64
  • بازدید کننده امروز : 17
  • باردید دیروز : 148
  • بازدید کننده دیروز : 149
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 303
  • بازدید ماه : 774
  • بازدید سال : 5455
  • بازدید کلی : 24155
  • کدهای اختصاصی