loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 408
سه شنبه 19 اسفند 1398 زمان : 5:16

سرعت تعویض سلول‌های استخوانی در گذر سن کاهش پیدا می‌کند و بیشترین مقدار آن را می‌توان به سنین ۲۰ تا ۳۰ سال نسبت داد. همچنین همه افراد دارای توده استخوانی یکسانی نیستند و توده استخوانی عموماً به عواملی همانند وراثت، تغذیه در دوران کودکی، فعالیت بدن و همچنین شیوه زندگی بستگی دارد.

Dr.Amir Nik'Khah دکتر امیر نیکخواه
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 10
  • بازدید کننده امروز : 9
  • باردید دیروز : 148
  • بازدید کننده دیروز : 149
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 249
  • بازدید ماه : 720
  • بازدید سال : 5401
  • بازدید کلی : 24101
  • کدهای اختصاصی